Stegt andebryst med æble peberrodssauce og rødkålssalat

Sådan gør du

  • 1 Rids andebrysterne med en skarp kniv og gnid dem med salt og peber.
  • 2 Læg dem med fedtsiden nedad på en kold pande.
  • 3 Stil panden på blusset og brun kødet på begge sider.
  • 4 Steg dem ca. 15 min. i ovnen (centrumtemp. 75°) og lad dem derefter hvile et lunt sted.
  • 5 Halver æblerne, fjern kernehuset og skær dem i både.
  • 6 Skær skalotteløgene i skiver og rist æbler og skalotteløg i andefedtet.
  • 7 Tilsæt æbleeddike og honning og kog det lidt ind.
  • 8 Bland fløde og majsstivelse og hæld det i under omrøring.
  • 9 Lad det koge lidt og smag til med salt, peber og friskhøvlet peberrod.
  • 10 Snit rødkålen meget tyndt.
  • 11 Pisk sennep med olivenolie, balsamico, salt, og peber.
  • 12 Vend rødkålen i dressingen.
  • 13 Klip eller skær purløg groft og vend den i kålen sammen med tørrede tranebær.
  • {{recipeDoneText}} Stegt andebryst med æble peberrodssauce og rødkålssalat

Opskriften er udviklet af