Stegt andebryst i appelsin og ingefær

Sådan gør du

  • 1 Rids andebrystet på skindsiden.
  • 2 Brun først kødet med skindsiden nedad.
  • 3 Vend derefter andebrystet og brun det på den anden side.
  • 4 Krydr med salt og peber.
  • 5 Pres saften ud af appelsinen.
  • 6 Skær ingefær i skiver.
  • 7 Kom appelsinsaft, ingefær og honning på panden.
  • 8 Hæld det hele over i et ovnfast fad og steg andebrystet færdig midt i ovnen ved 200° i ca. 15 min.
  • 9 Lad kødet hvile 5-8 min. inden det skæres i tynde skrå skiver.
  • 10 Skær abrikoserne i skiver og kom dem i en lille kasserolle sammen med balsamico.
  • 11 Vend abrikoserne i stegeskyen. Vend rucolasalaten i olien, bland abrikoserne i salaten og arranger kødet ovenpå salaten.
  • {{recipeDoneText}} Stegt andebryst i appelsin og ingefær

Opskriften er udviklet af