Stegt and og svinekød med nudler a la thai

Anden lander til jul og mortensaften. Og med lidt held er der rester tilbage til anden omgang. Kødet steges nærmest sprødt i sukker, og den sødme er virkelig god til chili og lime.

Sådan gør du

  • 1

    Pil andekødet i mindre stykker.

    Skær løg I tynde skiver, hak hvidløg og skær chili i tynde skiver. Svits løgene møre i olie på en pande. Hæld fra panden på et fad. Svits nu svinekødet i lidt mere olie og tilsæt kokossukker. Svits indtil fint gyldent. Vend andekødet I svinekødet. Kom østerssauce i og vend rundt. Kom saft fra den ene lime i og rør rundt. Vend løg, hvidløg og 1/2-1 chili med kødet på panden og smag til med mere limesaft.

    Kog nudler efter anvisning. Afdryp og vend med kødet eller server hertil. Drys hakket koriander og persille på retten.

  • {{recipeDoneText}} Stegt and og svinekød med nudler a la thai

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier