Stegt and med grønkålssalat, granatæble og persille

Energiinformation

  • Energi 1681 kJ
  • Energi 400 kcal
  • Protein 43 g
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrat 17 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1 Skær eller klip anden op fra ryggen og fjern rygbenet og vingespidserne. Fold anden ud som en butterfly (sommerfugl), og læg den på en bageplade med bagepapir eller på en bagerist. Hak timian fint og drys anden med timian, salt og peber og steg den i forvarmet ovn ved 100° i 4 timer, indtil kødet er mørt. 
  • 2 Sæt herefter ovnen på grill og grill anden, indtil den gylden og sprød. 
  • 3 Pluk og skyl grønkålen godt, lad den dryppe af i en sigte, og hak den fint. Pil appelsinerne og fjern den hvide hinde. Skær dem i skiver. Hak persillen groft. Skrub eller skræl jordskokkerne og skær dem i tynde skiver. Bland det hele sammen til en salat med granatæblekerner, vend det med olivenolie og eddike, og smag til med salt og peber 
  • 4

    Anretning

    Skær anden ud stykker og anret den sammen med salaten.
  • {{recipeDoneText}} Stegt and med grønkålssalat, granatæble og persille

Tip

Anden kan fint serveres med bagte kartofler eller rodfrugt.

Opskriften er udviklet af