Stegt aborre
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skyl fisken og skrab skællene af.
  • 2 Rens fisken for indvolde og klip finner og gæller af.
  • 3 Skær de rensede svampe i skiver og baconen i små terninger.
  • 4 Hak persillen. Lad smørret blive gyldent på en pande.
  • 5 Rist først baconterningerne, så svampene.
  • 6 Bland det med persillen.
  • 7 Kom svampefyldet i de rengjorte aborrer.
  • 8 Luk omkring fyldet med tandstikkere.
  • 9 Vend fisken i salt- og peberblandet mel.
  • 10 Lad de 30 g smør blive gyldent på en stegepande.
  • 11 Brun først fisken hurtigt på begge sider.
  • 12 Dæmp varmen og steg den videre, 20 min. i alt.
  • 13 Serveres med kogte kartofler og smeltet smør samt en grøn salat.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Stegt aborre

Opskriften er udviklet af