Steaksandwich med løgkompot, Karl Johan aioli og rucolasalat

Energiinformation

  • Energi 3434 kj
  • Energi 818 kcal
  • Protein 39 g
  • Fedt 39 g
  • Kulhydrat 75 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1

    Pil og snit rødløg fint. Kom ingredienserne til kompotten i en lille gryde, kog op og lad det småkoge ca. i 45 minutter, indtil det meste af væsken er væk og løgene er møre. Smag til med salt og peber. 

  • 2

    Udblød svampene i lunken vand, skyl dem godt og vrid dem for vand. Hak svampene fint, riv hvidløget fint og rør det i mayonnaisen og smag til med salt og peber. 

  • 3

    Krydr kødet godt med salt og peber og steg det af på en varm pande/grillpande i 1½ - 2 minutter på hver side. Rist brødet i ovnen eller på brødrister. 

  • 4

    Anretning

    Smør brødet med mayonnaise, læg en bøf derpå, kom løgkompot og lidt rucolasalat/babyspinat på og derefter en skive brød på toppen. Server med pomfritter eller en grov salat.

  • {{recipeDoneText}} Steaksandwich med løgkompot, Karl Johan aioli og rucolasalat

Tip

Kan fint laves med kyllingebryst eller svinekød.

Opskriften er udviklet af