Steaks med grønne asparges og kartofler

Sådan gør du

  • 1 Steg dine minutsteaks på panden. Krydr med salt og peber. 
  • 2 Halvér skalotteløg og læg delene på panden med den flade side ned. 
  • 3 Skær kartofler i tynde skiver, og steg også skiverne på panden. 
  • 4 Tilsæt hakket hvidløg på panden. 
  • 5 Skær brødet i små skiver og steg også skiverne på panden. 
  • 6 Skær de grønne asparges i små stykker og tilsæt stykkerne på panden. 
  • 7 Tilsæt også citronsaft og olivenolie. 
  • 8 Når grøntsagerne har fået en gylden overflade, og bøfferne har den ønskede farve, skal det hele anrettes samlet på en tallerken.
  • 9 Afslut med friske tomater, basilikum og friskrevet parmesan.
  • {{recipeDoneText}} Steaks med grønne asparges og kartofler

Opskriften er udviklet af