Steaks med chili-chokoladesovs

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Krydderierne blandes i en skål.I en tykbundet gryde varmes 1 spiseskefuld olie op, og 1 spsk.
  • 2 Choko Magic kommes i olien, hvor den syder i højst 30 sekunder under omrøring.
  • 3 Øl, kaffe og tomat hældes i.
  • 4 Bouillon kommes i, og der smages til med hakkede chilier og salt.
  • 5 Mens sovsen simrer ved svag varme, kommes chokoladen i.
  • 6 Da Toms Chokolade er meget kakaoholdig, kan det være nødvendig at øge mængden, hvis en anden chokolade anvendes.
  • 7 Når chokoladen er smeltet og har jævnet sovsen, er den klar til servering.
  • 8 Da det er badesæson, og der skal tænkes på kalorierne, er det en fordel at stege steaksene uden fedstof på grillen.Krydres med salt og peber.
  • 9 Garniture af nye, danske grøntsager (600 g), kogt eller dampet let, er glimrende ledsagelse til retten sammen med 1 kg kogte, nye kartofler.
  • Så er det spisetid! Steaks med chili-chokoladesovs

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier