Princippet med kød mellem to skiver brød er enkelt og klassisk og perfekt sommermad. Stil det hele på bordet, og lad gæsterne samle selv. Eller bær et fad med færdiglavede sandwich ud til den sultne flok, og få applaus.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.  
  • 2 Drys kødet godt med salt og peber, og rids fedtkanten.
  • 3 Stik et stegetermometer i kødet, og stil i ovnen. Brun kødet i 20 minutter, skru ned til 175 grader, og lad kødet stege indtil centrumtemperatur er 60 grader. Det tager ca. 40 minutter.  
  • 4 Skær løg i skiver og steg bløde i olie på en stor pande. (Eller steg tre løg ad gangen, hvis panden er lille). 
  • 5 Skær stegen i skiver og server med brød, Dijonnaise og salatblade.
  • {{recipeDoneText}} Steak-sandwich

Opskriften er udviklet af