Steak med syrlig salat og aioli

Sådan gør du

  • 1 Krydder bøfferne med spidskommen, røget paprika og røget salt. 
  • 2 Kom olie på en varm pande og steg bøfferne herpå. 
  • 3 Bøfferne skal steges 7 minutter på hver side - alt efter størrelsen på bøfferne. Ellers er det altid en god idé at læse anvisningen på pakken eller spørge sin slagter til råds. 
  • 4 Kom gulerødder på panden. 
  • 5 Del hvidløg og rødløg i to og steg stykkerne med den flade side ned på panden. 
  • 6 Krydr nu bøfferne med salt og peber, inden de vendes. 
  • 7 Tag en tallerken eller et rustikt fad frem - hvad end du vil servere på. 
  • 8 Fordel radicchiobladene på tallerkenen. 
  • 9 Kom skefulde aioli på salatbladene og riv parmesan over. 
  • 10 Hæld hvidvinseddike på panden og giv det hele et hurtigt opkog. Når bøfferne er færdigstegte og grøntsagerne har fået en gylden stegeskorpe, er det hele klar til servering på tallerkenen. 
  • {{recipeDoneText}} Steak med syrlig salat og aioli

Opskriften er udviklet af