Stang fyldt med mørk espressochokolade og banan

Spis den lun og nyd en god kop kaffe til.

Sådan gør du

  • 1 Smelt smørret i en gryde, og kom det i en skål. Hæld koldt vand over.
  • 2 Kom sukker og salt i skålen, og rør rundt.
  • 3 Smuldr nu gæren, og rør gæren ud. Rør melet i lidt efter lidt, indtil du får en god, let klæg dej. Lad hæve i 45 minutter.  
  • 4 Kom dejen på køkkenbordet, og rul den ud til en rektangel. Den skal være 1 cm tyk.
  • 5 Hak chokoladen, og drys chokolade ud over dejen. Skær bananen i skiver og fordel over chokoladen. Rul løst sammen som en roulade, og læg på en bradepande med bagepapir. Tryk stangen let, så den bliver lidt mere flad.
  • 6 Pensl med æg, og drys med nødder og sukker. Lad hæve i 30 minutter.  
  • 7 Sæt ovnen på 200 grader. Bag stangen i ca. 30 minutter, indtil den er godt gylden.  
  • 8 Opskriften rækker til ca. 12 stykker.
  • {{recipeDoneText}} Stang fyldt med mørk espressochokolade og banan

Opskriften er udviklet af