Squashpasta

Squashpasta er et sundt alternativ til normal pasta, og giver point på overskudskontoen. Det er en nem måde at få sneget flere grøntsager ind i sin kost og er nemt at lave. Enten kan du lave det på en spirali maskine, eller lave lidt tykkere strimler bare ved at bruge en normal kartoffel-skræller.

Sådan gør du

  • 1 Skær begge ender af en squash.
  • 2 Pastaen laves enten med med spirali-maskine eller grøntsags skræller. Bruger du en grøntsags-skræller, skræller du dig gennem squashen på den lange side. Det giver lange bånd-pasta. Bruger du en spirali-maskine sætter du den ene ende af squashen fast og kører hele squashen igennem. Til sidst knækkes de lange spaghettier over i mindre stykker.
  • 3 Squash-pastaen serveres rå, blancheret eller stegt kort på panden i lidt olivenolie.
  • {{recipeDoneText}} Squashpasta

Opskriften er udviklet af