Hjemmebagte bagels med groft speltmel og revet squash er supergode og meget anvendelige – brug dem i madpakken, til brunch eller som tilbehør til en suppe.

Sådan gør du

  • 1 Rør gæren ud i håndvarmt vand.
  • 2 Tilsæt fintrevet squash samt de øvrige ingredienser – gem lidt mel til æltningen.
  • 3 Ælt dejen grundigt.
  • 4 Stil dejen til hævning i 15 minutter.
  • 5 Slå dejen ned.
  • 6 Del dejen i 10 stykker og rul dem til pølser på ca. 25 cm.
  • 7 Form dem som en ring.
  • 8 Luk ringen ved hjælp af lidt vand.
  • 9 Lad ringene efterhæve i 30 minutter på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • 10 Bag bagels ved 200 grader i ca. 30 minutter.
  • 11 Server squashbagels med skiver af primadonnaost toppet med en klat rødløgsmarmelade.
  • {{recipeDoneText}} Squashbagel

Opskriften er udviklet af