
Ingredienser
Energiinformation
- Energi 2636 kJ
- Energi 628 kcal
- Protein 31 g
- Fedt 54 g
- Kulhydrat 6 g
- Kostfibre 31 g
Sådan gør du
Sådan gør du
-
1
Beskrivelse
Pisk æggene godt sammen med salt og peber. - 2 Skær squashen i brede skiver, snit løg og hvidløg fint og steg til det er gyldent i 2 spsk. olie på en bred pande sammen med oregano.
- 3 Hæld æggemassen henover og lad det stege i ca. 5 min. ved svag varme. Bages færdig i forvarmet ovn på 200° i ca. 10-15 min.
- 4 Halvér tomater, snit løg fint og pluk basilikum i blade.
-
5
Anretning
Anret squash frittata med tomater, løg, basilikum og revet parmesanost. -
{{recipeDoneText}}
Tip
Frittata kan laves i alle afskygninger med kartoffel, squash, tomater og alverdens krydderurter, man kan også fint lave en stor familie frittata i en bradepande.