Squash frittata med løg og cherrytomater

Squash frittata med løg og cherrytomater

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 2636 kJ
  • Energi 628 kcal
  • Protein 31 g
  • Fedt 54 g
  • Kulhydrat 6 g
  • Kostfibre 31 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Pisk æggene godt sammen med salt og peber. 

  • 2

    Skær squashen i brede skiver, snit løg og hvidløg fint og steg til det er gyldent i 2 spsk. olie på en bred pande sammen med oregano. 

  • 3

    Hæld æggemassen henover og lad det stege i ca. 5 min. ved svag varme. Bages færdig i forvarmet ovn på 200° i ca. 10-15 min. 

  • 4

    Halvér tomater, snit løg fint og pluk basilikum i blade. 

  • 5

    Anretning

    Anret squash frittata med tomater, løg, basilikum og revet parmesanost.

  • {{recipeDoneText}} Squash frittata med løg og cherrytomater

Tip

Frittata kan laves i alle afskygninger med kartoffel, squash, tomater og alverdens krydderurter, man kan også fint lave en stor familie frittata i en bradepande.

Opskriften er udviklet af