Denne opskrift har et lavt sukkerindhold. Læs mere om syltning med lavt sukkerindhold på www.diabetes.dk. Opskriften giver ca. 0.6 liter.

Sådan gør du

  • 1 Enderne skæres af squashen, der skæres i mindre stykker. Squashen kan evt. skrælles først.
  • 2 Æblerne skæres i kvarte, og kernehus, blomst og stilk fjernes.
  • 3 Æblebådene skæres i mindre stykker. Æblerne kan evt. skrælles først.
  • 4 Squash og æbler koges med vand og kanelstang i ca. 15 min.
  • 5 Kanelstangen tages op.
  • 6 Marmeladen blendes eller moses med en ske.
  • 7 Sødemiddel tilsættes, og marmeladen smages til.
  • 8 Konserveringsmiddel kan evt. tilsættes.
  • 9 Marmeladen hældes på rene glas, der lukkes med det samme.
  • {{recipeDoneText}} Squash-æblemarmelade

Tip

Servering: Squash-æblemarmelade bruges som pålæg.

Opskriften er udviklet af