Sprødt andebryst med hotte rødbeder

Sådan gør du

  • 1 Kog risene som anført på emballagen.
  • 2 Saml alle ingredienserne til de Hotte rødbeder i stegeposen.
  • 3 Luk med strippen og bag den i ovnen ved 180° C i en time (rødbederne kan også tilberedes i et ildfast fad.
  • 4 Krydr andebrysterne på undersiden med salt og peber og læg dem i stegeposen som lukkes med en af de medfølgende strips.
  • 5 Steg andebrysterne i ovnen ved 180 °C med fedtesiden nedad i 30 min.
  • 6 Stil gerne et lille ildfast fad ovenpå, således andebrysterne bliver trykket let.
  • 7

    Rids forsigtigt i fedtkanten på andebrysterne og steg af på en tør tefalbelagt stegepande i ca. 10 min. under let pres.

  • 8 Vend brysterne når fedtet er sprødt.
  • 9 Tag andebrysterne af panden og brug fedtstoffet til gulerødderne.
  • 10 Tilsæt chili, rosmarin og gulerødder til stegepanden med andefedt og rist af ved høj varme i ca. 2 min.
  • 11 Vend sammen med de kogte ris.
  • 12 Server andebryst i skiver med gulerodsris og de hotte rødbeder som evt. pyntes med lidt friske chiliskiver.
  • {{recipeDoneText}} Sprødt andebryst med hotte rødbeder

Opskriften er udviklet af