Sprøde rødbedesnacks med ingefærdip

Undgå madspil - gør som Claus Holm!
Claus Holm giver dig her en opskrift, der viser dig, hvordan du udnytter rødbedens skræl fremfor at smide den ud. Sådan undgår du madspild, og får i stedet sprøde snacks. 

Sådan gør du

  • 1 Rens rødbederne godt og grundigt. Skræl dem derefter. 
  • 2 Fyld en pande med olie og varm olien ved middelvarme. Læg rødbedeskrællerne heri og lad dem stege til de er sprøde. 
  • 3 Knus frisk estragon i en morter med salt, til du får en hjemmelavet estragonsalt. 
  • 4 Vend skyr sammen med din hjemmelavede salt, limesaft, limeskal, spidskommen og friskrevet ingefær. 
  • 5 Servér den friske ingefærdip på en tallerken med de sprøde rødbedechips. 
  • {{recipeDoneText}} Sprøde rødbedesnacks med ingefærdip

Opskriften er udviklet af