Sprøde kammuslinger med grønne asparges

Skaldyr kan sagtens være hverdagsspise. Her har vi vendt kammuslingerne i majsmel før de steges sprøde og gyldne.

Sådan gør du

  • 1 Kog risene efter anvisning på emballagen. 
  • 2 Vend kammuslingerne i majsmel, og kom på en teflonpande med en god sjat olie. Steg kammuslingerne ved høj varme, indtil de bliver godt gyldne. Tag op. Hæld fedtstoffet fra panden. 
  • 3 Knæk den trævlede ende af aspargesene af, og skær resten i mundrette stykker. 
  • 4 Svits i lidt ny olie på panden sammen med revet hvidløg. 
  • 5 Kom vand rørt med 1 tsk majsstivelse på panden sammen med sherry, sojasauce og sukker. Lad simre sammen under omrøring i et par minutter. Smag til med citronsaft. 
  • {{recipeDoneText}} Sprøde kammuslinger med grønne asparges

Opskriften er udviklet af