Sprøde kager med marcipan og chokolade

Sådan gør du

  • 1 Margarine og brun farin røres sammen i en skål.
  • 2 Hvedemel, bagepulver, salt og vanillesukker blandes og røres i.
  • 3 Ægget røres i og dejen røres jævn.
  • 4 Marcipan og chokolade hakkes groft og vendes i dejen.
  • 5 Dejen lægges på et stykke bagepapir.
  • 6 Papiret foldes over og dejen rulles til en 40 cm lang pølse.Dejen lægges i køleskab 1 time.
  • 7 Dejen skæres i 34 skiver og lægges på 2-3 bageplader med bagepapir.
  • 8 Bagetid: ca. 15 min. midt i en 200° varm ovn. Kagerne afkøles på en rist. Opbevares lufttæt.
  • {{recipeDoneText}} Sprøde kager med marcipan og chokolade

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter