Sprøde kager med limecreme

Sprøde kager med limecreme

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 3426 kJ
  • Energi 816 kcal
  • Protein 7 g
  • Fedt 65 g
  • Kulhydrat 51 g
  • Kostfibre 2 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Vask limen godt og riv skallen af på den fine side af rivejernet og pres saften derfra. 
  • 2 Kog saften op sammen med fløde og sukker og lad det simre i 15 minutter. 
  • 3 Udblød husblassen i koldt vand og udblød den derefter i 1 dl af den varme fløde. Rør derefter det hele sammen. Hæld det på 4 glas eller små skåle og sæt på køl i mindst 3-4 timer. 
  • 4 Smelt smør og kom det i en skål sammen med resten af vaffel-ingredienserne og pisk det godt sammen. 
  • 5 Kom 1 spsk. vaffeldej på en bageplade med bagepapir og smør den fladt ud i et 10 cm langt og 3 cm bredt stykke. Bag den i forvarmet ovn på 185° i ca. 8-10 minutter indtil den er gylden. Køl af på bagerist.
  • 6

    Anretning

    Anret limecremen med sprøde vafler og let pisket fløde.
  • {{recipeDoneText}} Sprøde kager med limecreme

Opskriften er udviklet af