Sprøde hakkebøffer med syrlige løg

Sådan gør du

  • 1 Vend oksekødet med linser, salt og peber. Form kødet til to hakkebøffer og steg dem på panden i 8-10 minutter. Derefter kan du sætte dem i ovnen i 10 minutter ved 160 grader og lade dem stege færdig.  
  • 2 Gør et kålblad klar til anretning på en tallerken. Kom lidt olie, æbleeddike samt salt og peber herpå. 
  • 3 Skær løg i ringe og læg dem i en skål. Kom æbleeddike, olie, salt og peber i skålen og lad løgene trækker heri, så de bliver syltet. De må dog gerne have lidt sprødt i sig. 
  • 4 Steg også ratatouille på panden. 
  • 5 Anret drueagurker, de syltede løg og de færdigstegte hakkebøffer på tallerkenen med kålbladet. 
  • {{recipeDoneText}} Sprøde hakkebøffer med syrlige løg

Opskriften er udviklet af