Sprøde grovbaguettes

Sådan gør du

  • 1 Rør gær og vand sammen i en bageskål.
  • 2 Tilsæt olie, salt, grahamsmel, durumhvede og næsten al hvedemelet.
  • 3 Bland det godt og vælt dejen ud på bordet.
  • 4 Ælt den meget godt igennem med resten af melet.
  • 5 Kom dejen tilbage i skålen og lad den hæve lunt og tildækket i 2 timer.
  • 6 Ælt dejen let igennem og del den i tre stykker.
  • 7 Drys lidt mel på bordet og rul stykkerne aflange, lige så lange som bagepladen med kagerullen.
  • 8 Fold hver langside ind over midten og flyt dem over på bageplade med bagepapir.
  • 9 Læg dem med den pæneste side opad, og lad dem efterhæve lunt under en omvendt bradepande en times tid.
  • 10 Sprøjt baguetterne med koldt vand og sæt dem i ovnen på midterrillen 8 min. ved 275°.
  • 11 Sluk for ovnen.
  • 12 Sprøjt igen og lad dem stå 15 min. i ovnens eftervarme.
  • 13
  • {{recipeDoneText}} Sprøde grovbaguettes

Opskriften er udviklet af