Sprøde fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade

Sådan gør du

  • 1 Hak torsken groft. Du kan også vælge at blende fisken, hvis konsistensen skal være finere. 
  • 2 Vend stykkerne af torsk med mel, æg, fløde, salt og peber. Justér på mængden af mel og fløde alt efter, hvordan konsistensen på farsen er. Lad derefter farsen hvile på køl i en halv times tid, så den kan trække smag.  
  • 3 Form farsen til fiskefrikadeller. Steg dellerne i vindruekerneolie og smør. Kom gerne lidt salt, peber og citronolie på fiskefrikadellernes overflade. Hak champignoner og steg dem med på panden. Tilsæt også havtorn appelsinsaft og lad fiskefrikadellerne stege heri, til de er gennemstegt og sprøde. 
  • 4 Vend rygeost, creme fraiche, citronsaft, karry, hakket forårsløg, hakkede blomkålsbuketter, squash i tern og revet parmesan sammen til en grov remoulade. Smag til med salt og peber. 
  • 5 Servér de sprøde fiskefrikadeller fra panden med den grove remoulade, champignonerne og saucen af havtorn appelsinsaft. 
  • {{recipeDoneText}} Sprøde fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade

Opskriften er udviklet af