Sprød tomatmad med friteret porre

Sådan gør du

  • 1 Bag rugbrødsskiverne i ovnen til de er sprøde. De skal have en halv times tid ved 80 grader. Nogle gange kan det være en fordel at skrue varmen op til 110 grader - det afgør du selv. 
  • 2 Skær bunden af porren og vask den grundigt. Steg den derefter i olie på panden, til den er gylden og sprød. 
  • 3 Skær den grønne top på porren i tynde stykker og steg også disse på panden, til de er sprøde. 
  • 4 Vend mayonnaise i en skål med sennep og peber. Smør derefter de færdige stykker rugbrød med mayonnaisen. 
  • 5 Læg tomatskiver på rugbrødet. 
  • 6 Læg derefter den sprøde bund fra porren på tomatmaden. 
  • 7 Afslut med de tynde stykker af porre fra panden og lidt salt. 
  • {{recipeDoneText}} Sprød tomatmad med friteret porre

Opskriften er udviklet af