Sprød salat med kylling, bacon, ananas og karrydressing

Sådan gør du

  • 1 Rist kyllingebrysterne af på panden. Når de har fået en fin stegeskorpe, tages de af panden og steges færdige i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter, eller til de er gennemstegt.  
  • 2 Steg bacon på en tør pande. 
  • 3 Vend creme fraiche sammen med sennep, citronsaft, salt, peber og karry.
  • 4 Skær rødlæg, peberfrugt, tomater, radiser og ananas i skiver. 
  • 5 Smør bunden af en tallerken med karrydressingen. 
  • 6 Læg salatblade på tallerkenen. 
  • 7 Fyld tallerkenen med grøntsagerne, skiver af bacon og kyllingestykker. Afslut med frisk basilikum og grønne oliven. 
  • {{recipeDoneText}} Sprød salat med kylling, bacon, ananas og karrydressing

Opskriften er udviklet af