Sprød salat med kødboller og bacon

Sådan gør du

  • 1 Hæld hvidløgsolie på en varm stegepande. 
  • 2 Form oksekødet i hænderne til små kødboller. De skal være dråbeformede. krydr med salt og peber. 
  • 3 Steg kødbollerne i 10 minutters tid på stegepanden.
  • 4 Skær bacon i mindre stykker og steg stykkerne på panden. 
  • 5 Skær bunden af de grønne asparges og steg derefter aspargesene på panden. Tilsæt lidt citronsaft. 
  • 6 Rør ingredienserne til kærnemælksdressingen sammen. 
  • 7 Anret derefter en tallerken med salatblade og citronsaft og kærnemælksdressing over. 
  • 8 Fordel frisk dild, de stegte kødboller, bacon, asparges, løgringe og halverede cherrytomater over salaten. Afslut med endnu et lag kærnemælksdressing. 
  • {{recipeDoneText}} Sprød salat med kødboller og bacon

Opskriften er udviklet af