Sprød polenta med spejlæg

Sprød polenta med spejlæg

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Bring vandet i kog i en gryde og pisk salt og majsgryn i.
  • 2 Skru ned for varmen og lad det småkoge over svag varme i 20 min.
  • 3 Fjern gryden fra varmen og rør basilikum, hvidløg, peber og smør i.
  • 4 Hæld polentaen i en lav bageform smurt med lidt olivenolie.
  • 5 Stil den til side.
  • 6 Når polentaen er afkølet, ca. 45 min., skæres den først i firkanter og derefter i trekanter.
  • 7 Varm olien over stærk varme og steg polentastykkerne 2-3 min. på hver side.
  • 8 Smelt smørret og steg æggene ved meget svag varme, til hviderne er stive.
  • 9 Anret 2 trekanter stegt polenta med 2 spejlæg sammen med fx bacon på hver tallerken.
  • {{recipeDoneText}} Sprød polenta med spejlæg

Opskriften er udviklet af