Glem alt om almindelig rasp. Japansk panko er virkelig lækkert og sprødt og smager fantastisk om den møre nakkekam. Panko-rasp er heldigvis ikke længere en sjældenhed, så kig eller spørg efter det i din Coop-butik.

Sådan gør du

  • 1 Bank koteletterne tynde, og krydr med salt og peber.
  • 2 Lav en tallerken med hvedemel, en dyb tallerken med letpisket æg og en tallerken med rasp klar.
  • 3 Kom en god sjat olie på panden.
  • 4 Vend kødet i mel, så i æg og så i rasp, og steg kødet gyldent på begge sider.
  • 5 Del kålen i mindre buketter, og kog al dente i letsaltet vand i cirka tre til fire minutter.
  • 6 Kog haricots verts i samme vand i lige så lang tid. Afdryp grøntsagerne.
  • 7 Tilbered nudler efter anvisning.
  • 8 Bland soja med sukker og risvineddike i en skål.
  • 9 Server de sprøde kødstykker med grøntsager og nudler.
  • 10 Drys sesamfrø henover, og sæt sojasauce på bordet til dryp.
  • {{recipeDoneText}} Sprød nakkekam med nudler

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier