Sprød kyllingeschnitzel med osterasp

Hertil dampede gulerødder og pasta med citronsmør og basilikum

Sådan gør du

  • 1

    Sæt en gryde med pastavand over.

    Del hvert kyllingebryst på langs så du får store, tynde stykker. Krydr med salt og peber på begge sider. Pisk ægget let sammen i en dyb tallerken. Vend kyllingen i æg, og så i osterasp.

    Kom olie på en teflonbeklædt stegepande. Brun kyllingen gylden på begge sider. Skru ned og lad kødet blive gennemstegt. Det tager i alt 10 minutter.

    Kog pastaen efter anvisning på emballagen.

    Kom smør og fintrevet skal fra ½ citron i en stor skål. Kom den varme, afdryppede pasta heri. Vend rundt når smørret er smeltet.

    Skær skrællede gulerødder lige over på langs og kom i en gryde med vand og salt. Kog møre i 4-5 minutter. Afdryp og dryp med lidt citronsaft.

    Anret pasta, gulerødder og kylling på fire tallerkener. Drys basilikum over pastaen og server straks.

  • {{recipeDoneText}} Sprød kyllingeschnitzel med osterasp

Opskriften er udviklet af