Sprød kyllingesalat med skorzonerrødder

Skorzonerrødderne har en lidt nødde- og aspargesagtig smag. De kan være svære at opdrive i almindelige supermarkeder, men har du en have, er den aflange rodfrugt nem at dyrke selv.

Sådan gør du

  • 1 Pil kødet af kyllingelårene i mundrette stykker.
  • 2 Steg baconen sprød og gylden på en varm pande.
  • 3 Lad baconen køle af på et par stykker køkkenrulle.
  • 4 Vask og skræl skorzonerrødderne og skær den i tynde stave (0,5 cm).
  • 5 Kom smørret i en gryde og lad det smelte ved medium varme.
  • 6 Steg rødderne gyldne i smør over høj varme, det tager ca. 3 min. De skal stadig have lidt bid!
  • 7 Tag dem af panden og bland dem med kødet fra kyllingelårene. Stil blandingen på køl.
  • 8 Hak kapersene fint.
  • 9 Bland yoghurt, majonæse, grov sennep og de hakkede kapers.
  • 10 Smag dressingen til med salt og peber.
  • 11 Vend kød og de ristede skorzonerrødder i dressingen, sammen med 2 skiver smuldret bacon.
  • 12 Sæt salaten på køl indtil servering.
  • 13 Ved servering: smag til med salt, peber og evt. æbleeddike og fordel salaten på 4 skiver rugbrød/bondebrød og pynt med det sidste bacon.
  • {{recipeDoneText}} Sprød kyllingesalat med skorzonerrødder

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier