Sprød kokosmarengs

Med blot 4 ingredienser har du den skønneste og nemmeste dessert. Spis de sprøde marengs alene eller ovenpå is eller frugt.



(Tilbehør, nok til 1 bageplade)

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 100C. Pisk æggehviderne med citronsaft i et par minutter med elpisker (medium hastighed) til let, blødt skum.
  • 2 Pisk sukkeret i lidt ad gangen. Pisk, indtil marengsen er sej og skinnende.
  • 3 Vend forsigtigt kokosmel i. Bred marengsen ud på en bageplade med bagepapir i et tyndt lag.
  • 4 Bag marengsen i ca. 1 time, indtil den er helt sprød og tør. Lad den køle af i ovnen med lågen på klem.
  • 5 Servering: Brug marengsen som tilbehør til is og frugt.
  • {{recipeDoneText}} Sprød kokosmarengs

Opskriften er udviklet af