Sprød hjemmebagt mysli
Prøv dig frem, og lav din helt egen mysli. Den er sprød og lækker, og den kan holde sig frisk i en lufttæt beholder i flere uger.
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder.
  • 2 Tænd ovnen på 175 grader.
  • 3 Læg bagepapir i en bradepande.
  • 4 Mål alle ingredienserne af.
  • 5 Kom havregryn, kokosmel, græskarkerner, hasselnøddeflager og sesamfrø i en skål. Bland godt.
  • 6 Kom olie, æblemost eller æblejuice og honning i skålen. Bland godt.
  • 7 Hæld mysli-blandingen i bradepanden.
  • 8 Læg et stykke bagepapir over myslien.
  • 9 Sæt myslien i ovnen, og bag den i 10 minutter.
  • 10 Tag myslien ud, og rør i den.
  • 11 Læg bagepapiret over myslien igen, og sæt den i ovnen igen.
  • 12 Bag den i ca. 10-15 minutter, indtil den er gylden og sprød.
  • 13 Sådan kan du spise myslien (til 1 portion):
  • 14 Skyl et æble eller en pære, og skær den over i fire dele.
  • 15 Skær kernehuset ud, og skær frugten i små stykker.
  • 16 Hæld 2 dl mælk, tykmælk eller yoghurt naturel i en dyb tallerken.
  • 17 Drys med mysli og små stykker æble eller pære.
  • {{recipeDoneText}} Sprød hjemmebagt mysli

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter