Sprød butterdej med gedeost

Sådan gør du

  • 1 Pensl butterdejen med æg og bag den derefter i ovnen i 15 minutter ved 200 grader, eller til den er helt sprød. 
  • 2 Når butterdejen er bagt sprød, skæres den ud i sprøde stykker. Der er beregnet to stykker butterdej pr. person. 
  • 3 Læg et stykke butterdej på tallerkenen. Hæld honning over. 
  • 4 Riv citronskal over butterdejen. Pres også citronsaft over. Krydr med peber. 
  • 5 Skær gedeost i skiver og læg skiverne på butterdejen. 
  • 6 Kom ruccola, kapers og sorte oliven over gedeosten. 
  • 7 Halvér tomater og læg dem på tallerkenen. Hæld granatæblekerne over. 
  • 8 Kom de friske krydderurter og olivenolie på retter. Krydr med salt og peber. 
  • 9 Skær endnu et stykke butterdej ud i små stykker og læg stykkerne afslutningsvis på tallerkenen. 
  • {{recipeDoneText}} Sprød butterdej med gedeost

Opskriften er udviklet af