Sprød æble- og marcipanrulle

Vi bruger filodej til denne dessert. Så er vi nemlig garanteret sødme og sprødhed!

Sådan gør du

  • 1 Læg en plade filodej på en bageplade med bagepapir. Pensl med halvdelen af smørret og læg det andet lag filodej over.
  • 2 Riv marcipanen groft og rør den med fløde. Fordel marcipanblandingen på dejens midte ca 35 x 25 cm, så der er fri dej omkring.
  • 3 Skær æblerne i små tern og fordel på
  • 4 Drys kanel over og rul dejen sammen fra den brede ende. Lad lukningen vende ned mod bradepanden og buk rullens endestykker lidt ind.  
  • 5 Pensl med det resterende smør og drys med perlesukker og mandler.
  • 6 Bag rullen midt i en 175 grader varm ovn i ca 25 minutter. 
  • 7 Lad den afkøle lidt og skær den derefter i skiver. Server med let pisket flødeskum. Kilde: Irma krydderiet 3, 2003
  • {{recipeDoneText}} Sprød æble- og marcipanrulle

Opskriften er udviklet af