Springrolls med kalkun

Sådan gør du

  • 1 Fugt rispapirene med vand så de bliver bløde.
  • 2 Skær hvert rispapir i 4 lige store kvadrater og dæk dem med viskestykke, til de skal anvendes.
  • 3 Klem væde ud af svampene, kassér stokken.
  • 4 Skær svampe og kalkunkød i tynde strimler.
  • 5 Varm olie på en tykbundet stegepande og svits kalkun, svampe, forårsløg, bambusskud og peberfrugt til kødet er hvidt.
  • 6 Tilsæt bønnespirer og svits dem kort.
  • 7 Rør soja og sukker i og afkøl fyldet.
  • 8 Læg 1/4 af fyldet på en dejfirkant.
  • 9 Fold den ene ende af siderne ind over fyldet og rul den sammen.
  • 10 Fugt den sidste ende med vand og lim den fast.
  • 11 Dybsteg rullerne i 190 grader varm olie til dejen er gylden.
  • {{recipeDoneText}} Springrolls med kalkun

Opskriften er udviklet af