Sprængt svinekam med peberrodstzatziki

Sådan gør du

  • 1 Kog saltlagen sammen og afkøl den.ognbsp;
  • 2 Læg kødet i en stålgryde eller glasskål.
  • 3 Hæld lagen over, den skal dække kødet.ognbsp;
  • 4 Læg en omvendt tallerken over, så kødet holdes nede.
  • 5 Lad kødet salte tildækket i lagen 2 døgn i køleskab.
  • 6 Skyl kødet under koldt vand.
  • 7 Kog kødet i friskt vand, evt. med en suppevisk, men uden salt, ca. 1 time.
  • 8 Lad kødet trække i kogelagen ca. 15 min.ognbsp;
  • 9 Tag kødet op og skær det i skiver.
  • 10 Smag yoghurten til med peberrod, citronsaft, salt og peber.
  • 11 Kom det i en skål.
  • 12 Lad det trække 1 time i køleskab.
  • 13 Rør igennem og dryp honningen over.
  • {{recipeDoneText}} Sprængt svinekam med peberrodstzatziki

Opskriften er udviklet af