Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Kog 1 liter vand op sammen en 50 g salt og 20 g sukker og lad det køle helt af.
  • 2 Læg så andebrysterne i og lad dem trække i 24 timer i køleskab.
  • 3 Tør andebrysterne og rids skindet.
  • 4 Læg dem på en kold pande uden fedtstof med skindsiden ned og brun dem af.
  • 5 Vend andebrysterne, når de er blevet gyldne, og giv dem let bruning på den anden side.
  • 6 Læg dem i et ildfast fad sammen med halve abrikoser, fintsnittet chili og øl og stil det i ovn på 180° i 30 min.
  • 7 Lad det trække i 7 min. før udskæring.
  • Så er det spisetid! Sprængt andebryst

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier