Spinattærte med æg

Sådan gør du

  • 1 Rul butterdej ud og beklæd en tærteform på ca. 24 cm med den ene plade.
  • 2 Prik bunden med en gaffel.
  • 3 Læg alufolie i formen og fyld groft salt eller ærter i bunden.
  • 4 Lad den hvile mens ovnen varmer op, så trækker dejen sig ikke sammen under bagningen.
  • 5 Forbag bunden 10 min. ved 200o på nederste ovnrille.
  • 6 Kom spinaten i en gryde og lad den tø op ved jævn varme under låg.
  • 7 Rør hvidløgsosten i spinaten og smag til med salt og peber.
  • 8 Fjern folie og ærter fra den forbagte bund.
  • 9 Fordel spinaten i bunden og lav 4 reder.
  • 10 Slå et æg ud i hver rede.
  • 11 Skær resten af butterdejen i strimler og flet dem over tærten.
  • 12 Pensl med æg og bag tærten ca. 20 min. ved 200o på midterste ovnrille.
  • {{recipeDoneText}} Spinattærte med æg

Opskriften er udviklet af