Sådan gør du

  • 1 Bland hvedemel med salt.
  • 2 Fordel margarinen i melblandingen i små klatter.
  • 3 Hak margarine og mel sammen med en kniv, indtil blandingen ligner fintrevet ost.
  • 4 Tilsæt vandet og saml hurtigt dejen med hænderne.
  • 5 Stil dejen i køleskabet, indtil den skal bruges.
  • 6 Nip spinaten og skyl den.
  • 7 Damp den 3-4 minutter i en gryde med det vand, der hænger ved bladene.
  • 8 Rør alle de andre ingredienser til fyldet sammen med spinaten.
  • 9 Tag 1/3 af dejen fra til låg.
  • 10 Rul dejen ud og læg den i en smurt form med en diameter på ca. 23 cm.
  • 11 Tryk den ud og op langs kanten.
  • 12 Fordel fyldet på tærtebunden og rul resten af dejen ud.
  • 13 Skær dejen i strimler og læg dem over tærten som et gitterværk.
  • 14 Klem kanterne godt sammen. Pensl med æg.
  • 15 Bag tærten midt i ovnen i ca. 25 minutter ved 200°.
  • {{recipeDoneText}} Spinattærte

Opskriften er udviklet af