Spinatsalat med kyllingelever

Kyllingelever smager godt og er smækfyldt med proteiner og andre gode ting. Vi lader den sprødstegte kyllingelever tale for sig selv i denne simple ret med spinat, stegte løg og let sauce. 

Sådan gør du

  • 1 Skyl, tør og anret spinatbladene på fire tallerkener.
  • 2 Rens leverne, del dem i to, krydr med salt og peber, og vend dem i lidt mel. Steg dem sprøde på panden i en blanding af olivenolie og smør, et par minutter på hver side.
  • 3 Kom hvidløg og skalotteløget ved, og steg yderligere et par minutter.
  • 4 Hæld eddike på panden under omrøring, og derpå olie. Krydr med salt og peber.
  • 5 Fordel leverstykker, løg og sauce på spinaten. Drys med persille. Spis straks.
  • {{recipeDoneText}} Spinatsalat med kyllingelever

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier