Spinatsalat med bulgur og svin

Spinatsalat med bulgur og svin

Bliv stærk som Skipper Skræk med denne velsmagende spinatsalat. Opskriften er lavet til 2 voksne og 2 børn.
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2 Vej bulguren af
  • 3 Kog bulguren efter anvisningen på pakken
  • 4 Lad bulguren køle af
  • 5 Skyl spinaten, og hak den groft
  • 6 Skyl blegselleristilkene, og hak dem fint
  • 7 Hak valnødderne groft
  • 8 Skær fetaen i mindre tern
  • 9 Bland bulgur, spinat, blegselleri, valnødder, feta, rosiner og svinekød
  • 10

    Servering:

    Del salaten i fire: godt 20 procent til hvert barn og små 30 procent til hver voksen.
  • {{recipeDoneText}} Spinatsalat med bulgur og svin

Tip

Du kan bruge fuldkornscouscous til salaten. Kylling, kalkun eller and er også godt i stedet for svinekød. Hasselnødder eller mandler er en god variationsmulighed i stedet for valnødder i salaten.

Opskriften er udviklet af