Spinatomelet med kartofler og lidt ost

Kogte kartofler og en peberfrugt har vi tilbage fra gårdagens middag. Og så havde vi heldigvis en pose frossen spinat i fryseren.

Sådan gør du

  • 1 Optø spinaten efter anvisning på emballagen og pres væden fra.
  • 2 Skær kartoflerne i skiver og steg på begge sider i en stor eller to mindre stegepander.
  • 3 Tag op og dæk med en tallerken så de ikke bliver kolde.
  • 4 Rør æggene sammen i en skål og krydr med salt og peber.
  • 5 Kom nu lidt mere olie på panden heri og kom æggemassen på.
  • 6 Fordel spinaten over æggemassen.
  • 7 Træk omelettens kanter lidt ind mod midten en gang.
  • 8 Skru ned for varmen og læg låg eller alufolie over omeletten så at den kan gennemsteges.
  • 9 Tag låget fra og læg evt. kartofler midt på omeletten. Drys ost herpå.
  • 10 Server omeletten med lidt hakket peberfrugt og rugbrød.
  • {{recipeDoneText}} Spinatomelet med kartofler og lidt ost

Tip

Brug dine rester for så passer du godt på klimaet og pengepungen

Opskriften er udviklet af