Spinatomelet med kartofler og lidt ost

Spinatomelet med kartofler og lidt ost

Kogte kartofler og en peberfrugt har vi tilbage fra gårdagens middag. Og så havde vi heldigvis en pose frossen spinat i fryseren.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Optø spinaten efter anvisning på emballagen og pres væden fra.
  • 2 Skær kartoflerne i skiver og steg på begge sider i en stor eller to mindre stegepander.
  • 3 Tag op og dæk med en tallerken så de ikke bliver kolde.
  • 4 Rør æggene sammen i en skål og krydr med salt og peber.
  • 5 Kom nu lidt mere olie på panden heri og kom æggemassen på.
  • 6 Fordel spinaten over æggemassen.
  • 7 Træk omelettens kanter lidt ind mod midten en gang.
  • 8 Skru ned for varmen og læg låg eller alufolie over omeletten så at den kan gennemsteges.
  • 9 Tag låget fra og læg evt. kartofler midt på omeletten. Drys ost herpå.
  • 10 Server omeletten med lidt hakket peberfrugt og rugbrød.
  • {{recipeDoneText}} Spinatomelet med kartofler og lidt ost

Tip

Brug dine rester for så passer du godt på klimaet og pengepungen

Opskriften er udviklet af