Spinatfrittata med røget fisk

Der er fråset med spinaten i denne ret, så den rigtigt smager af forår.

Sådan gør du

  • 1 Optø spinaten i en gryde med lidt vand. Lad den køle lidt af og vrid eller pres den tør.
  • 2 Skær løg i tynde skiver. Smelt smør i en stor teflonpande med låg og steg løgene. 
  • 3 Vend løg med spinat og smag til med salt, peber og muskatnød. 
  • 4 Pisk æggene sammen og hæld over spinaten. Vend rundt så spinaten bliver jævnt fordelt. Skru ned for varmen, læg låg på og lad æggemassen stivne i ca. 20 minutter.
  • 5 Skær ud og server med brækkede stykker fisk og lunt brød.
  • 6 Tip: I stedet for røget fisk kan du drysse revet parmesanost over frittata’en!
  • {{recipeDoneText}} Spinatfrittata med røget fisk

Opskriften er udviklet af