Spinat og tomatsauce med smag af Marokko til stegt torsk

Sådan gør du

  • 1 Hvidløget hakkes og svitses i olie på en pande.
  • 2 Krydderier og tomat tilsættes og koges under omrøring i 5 min.
  • 3 Nogle spinatblade gemmes til pynt.
  • 4 Resten af spinaten grovhakkes og vendes i saucen.ognbsp;
  • 5 Den skal bare lige falde sammen.
  • 6 Saucen smages til med salt og peber og vendes i melet.
  • 7 Fisken steges i olie indtil den er gylden på begge sider.
  • 8 Couscousen koges efter anvisning på emballagen og kommes op på et rundt fad.
  • 9 Tomat og spinatsaucenhældes over og de friske spinatblade drysses over.
  • 10 Serveres straks med fisk og citronblade.
  • {{recipeDoneText}} Spinat og tomatsauce med smag af Marokko til stegt torsk

Opskriften er udviklet af