Spinat og fuldkornspasta, hertil grillet svin

Spinat og fuldkornspasta, hertil grillet svin

Spinat, solmodne tomater og grillet svin, måske på havegrillen, det er sommermad!
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Kød:

    Tænd ovnen på 170 grader varmluft
  • 2 Kom olie på en stegepande
  • 3 Dup kødet med køkkenrulle og krydr det med salt og peber. Brun kødet på alle sider. Det skal syde omkring kødet
  • 4 Læg kødet i et ildfast fad
  • 5 Skyl gulerødderne og skær dem i stykker på 1 cm
  • 6 Læg gulerødderne i fadet
  • 7 Krydr med oregano
  • 8 Sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter
  • 9 Lad kødet hvile ca. 10 minutter før du skærer fileten i tynde skiver
  • 10

    Pasta:

    Kom vand og salt i en gryde og bring vandet i kog
  • 11 Kog pastaen efter anvisning på pakken
  • 12 Pil løgene og skær dem i tynde både
  • 13 Kom olie på en stegepande
  • 14 Steg løgene til de er klare
  • 15 Skyl spinaten og hak den groft
  • 16 Skyl tomaterne og del dem i kvarte
  • 17 Vend pasta med spinat, tomat og løg
  • 18 Krydr med salt og peber og evt. lidt oregano
  • 19 Riv osten
  • 20 Drys osten over pastaen
  • 21 Server 125 g svinefilet, 20 % tilbehør og 1 glas sodavand til hvert barn
  • 22 Server 125 g svinefilet, 30 % tilbehør og 1 glas rødvin til hver voksen
  • {{recipeDoneText}} Spinat og fuldkornspasta, hertil grillet svin

Tip

Du kan også bruge tørret fuldkornspasta

Opskriften er udviklet af