Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter

Sådan gør du

  • 1

    Kog flækærter i bouillon med hvidløg og stængerne fra persille i ca. 45 minutter.

  • 2 Fjern persillestængerne og blend ærterne med en stavblender til pure (juster evt. til ønsket konsistensen med mere bouillon).
  • 3 Kom eddike, olie, persille og purløg i pureen og smag til med salt og peber.
  • 4 Fordel halvdelen af fetaost, mynteblade og spinat på 2 af brødene.
  • 5 Hak hvidløgene fint og drys det over fyldet.
  • 6 Læg et brød ovenpå og tryk sammen med håndfladen.
  • 7 Pensl brødene med olie og bag dem på panden på begge sider til brødet er sprødt og fyldet er faldet sammen.
  • 8 Skær brødene i 8 trekanter hver og server ærtepuré og sprøde salatblade til.
  • {{recipeDoneText}} Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter

Opskriften er udviklet af