Spidskålsråkost med fennikel, blå ost og pinjekerner

Spidskålsråkost med fennikel, blå ost og pinjekerner

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 2 g.
  • Kulhydrater 6 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 195 kcal
  • Fedtenergi 43 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Rist pinjekernerne på en tør pande og lad dem afkøle. 

  • 2

    Snit spidskål og fennikel meget fint på et snittejern. Massér kål og fennikel med olie og et drys salt. Dryp med citron. 

  • 3

    Skær pærerne i fine både og dryp disse med citron. 

  • 4

    Skær osten i tern. 

  • 5

    Anretning

    Anret kål og fennikel med pære, ost, pinjekerner og basilikum.

  • {{recipeDoneText}} Spidskålsråkost med fennikel, blå ost og pinjekerner

Opskriften er udviklet af