Spidskåls “remoulade ”med saltede Schackenborg kartofler

Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne i en gryde med vand og salt, til de er møre
  • 2 Hæld vandet fra, og sæt gryden over igen på svag varme
  • 3 Lad kartoflerne ”tørre”, så de bliver rynkede og hvide af havsaltet. Bank det overflødige salt af
  • 4 Fjern de yderste grønne blade af spidskålen, og snit den i meget fine strimler uden at få stokken med
  • 5 Vend yoghurten med citronskal og saft, smag til med salt og peber
  • 6 Bland spidskål og yoghurt, så yoghurten bliver fordelt helt. Kom derefter mynte, kapers og de ristede kerner i, og smag til med olien. Serveres straks - så salaten ikke falder sammen - med kartofler og skiver af stegen med sky
  • {{recipeDoneText}} Spidskåls “remoulade ”med saltede Schackenborg kartofler

Opskriften er udviklet af