Spidskåls-“remoulade” med saltede kartofler

Meget velsmagende kombination af de salte kartofler og den sprøde, let syrlige salat.

Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne i en gryde med vand og salt, til de er møre.  
  • 2 Hæld vandet fra, og sæt gryden over igen på svag varme. Lad kartoflerne ”tørre”, så de bliver rynkede og hvide af havsaltet. Bank det overflødige salt af.  
  • 3 Fjern de yderste grønne blade af spidskålen, og snit den i meget fine strimler uden at få stokken med.
  • 4 Vend yoghurten med citronskal og saft, smag til med salt og peber.
  • 5 Bland spidskål og yoghurt, så yoghurten bliver fordelt helt. Kom derefter mynte, kapers og de ristede kerner i, og smag til med olien.
  • 6 Serveres straks - så salaten ikke falder sammen - med kartofler og evt. kød efter eget valg.  
  • 7 Kilde: Krydderiet 3, 2005
  • {{recipeDoneText}} Spidskåls-“remoulade” med saltede kartofler

Opskriften er udviklet af