Spicy salat med svinemørbrad

Sådan gør du

  • 1 Skær senen på mørbraden væk og kassér den.
  • 2 Skær mørbraden i strimler af 1 x 10 cm.
  • 3 Steg mørbradstrimlerne i en wok med vindruekerneolie i 8-10 min. til det er gennemstegt og krydr med salt og peber.
  • 4 Snit gulerødder og spidskål i tynde strimler og skær rødløg og agurk i mindre tern.
  • 5 Rist cashewnødderne gyldne på en pande og hak dem groft.
  • 6 Lav en marinade af limesaft, rørsukker, chili og fiskesauce.
  • 7 Vend marinaden med mørbradstrimler, grøntsager, cashewnødder, plukket koriander og grofthakket mynte.
  • 8 Anret salaten og servér med kogte jasminris.
  • {{recipeDoneText}} Spicy salat med svinemørbrad

Tip

Den spicy salat kan også tilberedes med kylling eller rejer.

Opskriften er udviklet af